Joomla 3.2 Template by Justhost Complaints

Meginbowlen - DM for spejdermegin 2019

Årets meginbowle og dermed også DM for sepjde4rmegin blev afholdt på Schlei i Slesvig-Holstein ud for Tysklands mindste købstad Arnis.

Der var 19 tilmeldte joller, heraf "kun" 2 joller spejderjoller fra Silkeborg og 2 joller fra Arresøcentret.

mast2Det blev en kort fornøjelse for de 2 joller fra Arresøcentret:
Knud Erik , der havde fået sin far Hans Ole som gast sejlede planmæssigt ud, og inden starten til første sejlads på et krydsben knækkede masten pludselig.

Så var den sejlerweekend overstået - 

Jens Ole og Mia, kom hurtig til hjælp, og Knud Erik byttede plads med Mia, så de forhåbentlig kunne sejle pokalen hjem til Arrsøcentret. 

Der gik desværre ikke mere end 15 minuter, og startproceduren til første sejlads, var ikke gået igang. En tysk sejler påsejlede jollen så kraftig, at essingen sprang 2 steder, og "knæet" der holder masten flækkede, så den jolle kunne heller ikke sejle.

Vinder af DM- for spejdermegin blev Claus Lavdal fra Silkeborg med en samlet 12. plads, og dermed bedst placeret spejderbåd - Tillykke til ham.

MeginBowlen2019 henningVinder af stævnet blev den 82 årige Henning Wind fra Falsted. Henning har en fortid som olympisk sejler. I 1964 ved olympiaden i Tokyo var han fanebærer for Danmark og vandt bronze i Finn-jolle samme år. I 1968 vandt han VM i samme bådklasse.

Han sejler idag i Meginjolle og er flink til at øse af sine erfaringer til os alle.

Megin Bowlen 2019 Results Excel  

 

Visninger: 1943