Joomla 3.2 Template by Justhost Complaints

01

Bliv centermedarbejder på Arresøcentret.

diverse1

De frivillige centermedarbejdere kalder sig til dagligt Ellefolket og du er velkommen til at være med. De eneste krav vi har til dig som frivillig centermedarbejder er, at du er medlem af et spejderkorps.

Gratis at være medarbejder.
Når du deltager som frivillig ved aktiviteter/lejre og arbejdsweekends, betaler vi kost og logi. Du skal dog selv sørge for transport til og fra centeret.

Medarbejderkurser.
Vi tilbyder løbende kurser omkring de aktiviteter vi har, dette være sig i f.eks smedning, gamle håndværk og sejlads.

 Du vil få masser af gode og spændende oplevelser som frivillig  - start f.eks med at være medarbejder på en centerlejr, hvor du indgår i et team sammen med andre centermedarbejdere.

kreativ

KREATIVT VÆRKSTED
Vi udnytter de fine værkstedsfaciliteter der findes på Arresøcentret. Torsdagaften i lige uger mødes vi i værkstedet og arbejder i træ, ben, horn, metal og læder. Ønsker du at være med, så kontakt Birgitte Rose, email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

  

 

 

sejlSØSEKTIONEN
Har du lyst til at komme ud at sejle er du velkommen i søssektionen.
Vi sejler i Meginjoller. Vi arrangerer kurser på centret, laver aktiviteter på centret og deltager selv i stævner rundt i Danmark.
Søsektionen er aktiv indenfor KFUM Spejderne, hvor de er projektgruppe bag korpsets Det mobile Søcenter. 
Om vinteren vedligeholder vi joller i værkstedet.

LÆS MERE OM SØGRUPPEN HER

 

 smedehytten

 

NYBYG OG VEDLIGEHOLD
For medarbejdere der kan lide at bygge og renoverer har vi et team der bl.a. mødes hver onsdag aften på centret. Vi spiser samme kl. 18.00, hvorefter vi går igang med diverse projekter.

 

 

DET SOCIALE SAMARBEJDE
Alle team/sektioner mødes hver 3. weekend hele året, hvor de hver især arbejder med det projekt som de har planlagt. Dette væres sig lige fra en sejltur på Arresø, bygning af smedehytte og udekøkken til naturpleje herunder fældning af træer. Vi mødes så til måltider og socielt samvær om aftenen.

Til venstre under menuen, kan du som centermedarbejder med dit login få adgang til adresser og andre praktiske oplysninger,  du har brug for som centermedarbejder.

Hvis du ønsker at blive registreret som centermedarbejder kontakter du 

   E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

           Tlf.: 3014 2019

Visninger: 9932